donderdag 7 november 2013

Haken is "HOT" en kan overal!

Ik moet voor mijn werk regelmatig reizen van Assen naar Den Haag. Dit doe ik altijd met de trein. Zo'n reis duurt alleen wel 2,5 uur! En wat ga je dan doen in die tijd? Ik heb een E-reader, dus lezen is altijd goed. (Als je tenminste niet iedere keer afgeleid wordt door de conducteur die om de 5 minuten door de coupé schalt om te vertellen dat we vertraging oplopen......) Af een toe een spelletje op m'n telefoon kan ook en natuurlijk moet ik me voorbereiden op een vergadering of mijn belangrijkste mailtjes afhandelen. Maar het lekkerste vind ik toch wel HAKEN! En dat gaat prima in de trein.

Mijn huidige project: Een verjaardagscadeautje. Hondje "Joe"
uit het boekje "Kleine knuffels haken" van Christel Krukkert.

Ik probeer altijd op een plaats te gaan zitten waar je een tafeltje voor je kunt uitklappen zodat je lekker je spulletjes voor je neer kunt leggen. Gelukkig mag ik, omdat het voor mijn werk is, 1e klas reizen. Zit je alleen wel tussen een overdosis "suffe ambtenaren" met een laptop op schoot. Maar weet je wat zo leuk is. Je hebt toch altijd aanspraak! Gisteren zat er een mevrouw naast mij die het garen dat ik gebruik zo leuk vond en nieuwsgierig was naar mijn ergonomische haaknaald. En op de terugreis zat er een mevrouw naast mij die, nadat ze haar werk op de laptop had afgerond, een riple deken uit de tas haalde om verder aan te gaan haken. Zo zie je maar, haken is "HOT" en kan overal!!

5 opmerkingen:

 1. Ja, ja haken is hot! Ik reis niet met de trein, maar voor lange autoritten gaar er altijd een haakwerkje mee! Ik hoef dan zelf niet te rijden haha!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé hallo naamgenoot. Wat leuk dat je mijn blog volgt!
   Ik heb ook even een kijkje genomen op jouw blog en ben gelijk volger geworden!
   Heel veel plezier met het haken!!

   Verwijderen
 2. Wat een superrrrrrrrrrrr haaknaald is dit zeg! Ik ga even op onderzoek uit! En ja haken is hot, krijg super leuke reacties en mensen bestellen vaak iets bij mij...dus ik kan zeggen HAKEN IS HOT!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de Addi, ergonomische haaknaald. Bevalt mij erg goed. Maar ik gebruik ook vaak de Clover Amour. Als je er eenmaal mee haakt, wil je niet anders meer!!
   Veel haakplezier!!!

   Verwijderen
 3. Goed idee om te gaan haken in de trein. Reis is zo voorbij als je aan het haken slaat.
  Voortaan gaat er een haakwerkje mee in de trein.

  BeantwoordenVerwijderen